Atelier Gourmanderie


Atelier Gourmanderie este un loc cu care ne mandrim! Un colț de lume in care toata familia ta se poate relaxa gustand din mancarea noastra gandita nu doar sa va bucure, dar sa fie si sanatoasa. La noi vii nerabdator si pleci cu un frumos sentiment de voie buna. Nici nu poate fi altfel, caci am creat acest bistro ca toti cei care ne trec pragul sa se bucure pana in suflet. Cu adevarat! De aceea va oferim tot ce știm noi ca-i mai bun, mai gustos si mai drag. Toate acestea intr-o atmosfera relaxanta, ca sa-ti tihneasca sederea. Avem un spatiu de 30 de locuri pe care te invitam sa-l umpli cu prieteni, familie, oameni dragi, de la cei mai mici, la cei mai mari. Poftiti la noi cu totii, usa, precum si inima, ne e mereu deschisa!

Tot ce-i mai bun

Cum alegem ingredientele din bucataria noastra?

Sa fie naturale, sa fie de soi, sa fie gustoase si sa fie de calitate. Stim, nu e usor sa fie indeplinite toate aceste conditii. Insa noi am reusit! Am cautat furnizori directi, de cele mai multe ori chiar producatorii. Asadar, luam la prima mana ingredientele cu care gatim la Atelier Gourmanderie.

Legumele, uleiurile, carnea, faina, ouale, fructele, mirodeniile, tot ce intra pe mana bucatarilor nostri este cercetat pana la origine, testat si gustat, pentru a ne asigura ca toate mancarurile se ridica la asteptarile voastre si ale noastre. "Tot ce-i mai bun" a devenit posibil, pentru ca am investit pasiune, rabdare si talent. Singurele ingrediente cu care poate lua viata un loc unde revii, iar si iar, pentru ca ai gasit in sfarsit ce cautai. Atelier Gourmanderie se numeste si va deveni numaidecat pravalia ta preferata!